< link rel = "shortcut icon" href="/images/favicon.jpg" / >

 

 

 

beteropjewerk.nl

beteropjewerk.nl

Beter op je Werk.nl voor particulieren

Betaalbaar advies op je werkplek

Heb je klachten tijdens de werkzaamheden op je werk en ondanks aanpassingen aan je werkplek willen ze niet minder worden? Wil je weten hoe je jouw werkplek het beste kunt instellen en inrichten waardoor je op op een goede en ontspannen manier kunt werken? Heb je het idee dat de instellingen van je werkplek (stoel, tafel, monitor etc.) niet kloppen maar kom je er maar niet achter hoe het beter kan? Werk je veel thuis en vraag je je af of je werkplek thuis wel voldoet?

Dan is een werkplek advies voor jou een betaalbaar advies!

Tijdens het werkplekadvies kom ik naar jouw werkplek. Analyseer je werkplek, werkhouding, werkwijze en omgang met je werktaken. Na een korte observatie laat ik je zien en ervaren hoe jouw werkplek en/of houding op dat moment is.

Waar nodig en mogelijk worden gelijk aanpassingen en/of veranderingen door gevoerd. Je ervaart (wordt je bewust) hoe jouw werkhouding, werkplek en werkwijze geoptimaliseerd kunnen worden en zo onnodige spierspanning en/of klachten voorkomen kunnen worden. Van de nieuwe werkplek/houding kunnen ook foto's gemaakt worden om het verschil te illustreren.

De aanpassingen/veranderingen zijn zo veel mogelijk praktisch en gelijk toepasbaar waardoor het verschil met je "oude" manier van werken duidelijk merkbaar is. Daarnaast krijg je eventueel nog adviezen om dingen verder te optimaliseren die niet gelijk veranderd kunnen worden.

De gegevens van je "nieuwe" werkplek instellingen kan je ook toepassen op je thuissituatie of op een andere (flex) werkplek.

Dit hele werkplekadvies neemt minimaal 30 minuten in beslag en kan langer duren afhankelijk van de hoeveelheid veranderingen die nodig zijn.

Zonder reiskosten beschikbaar in de gemeenten: Ede, Wageningen, en Veenendaal.

voor bedrijven

 

Doel werkplekadvies

  • snel inzicht en bewustwording van knelpunten m.b.t. de werkhouding en werkplek
  • praktisch toepasbare adviezen
  • advies voor het instellen van de werkplek
  • advies voor het optimaliseren van de werkhouding

Doelstelling Beteropjewerk.nl

Beteropjewerk.nl geeft betaalbaar advies op je werkplek waarbij voorop staat dat met zo min mogelijk kosten een efficientiewinst te behalen valt als het gaat om werkhouding en werkgedrag. Diensten van beteropjewerk staan open voor particulieren en bedrijven.

aanmelden

 

Lees meer over de 5 W's

Beteropjewerk.nl 
 

BeteropjeWerk

BeteropjeWerk is een initiatief van Karin Vaessen, bedrijfsoefentherapeut. Zij biedt werkplekonderzoeken, werkplekadviezen, trainingen en workshops aan gericht op het optimaliseren van je werkplek en werkhouding. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar hoe je werkplek is ingesteld. Ook wordt de werkwijze, je werkhouding en hoe je gebruik maakt van je werkomgeving onderzocht. De adviezen zijn praktisch en kosteneffectief.

Privacy Policy

 

 


BeteropjeWerk.nl

Mennonietenweg 16A
6702 AD Wageningen
06-27 34 97 30
www.beteropjewerk.nl
info@beteropjewerk.nl
KvKnummer: 09200194