< link rel = "shortcut icon" href="/images/favicon.jpg" / >

 

 

 

beteropjewerk.nl

beteropjewerk.nl

Karin Vaessen

Even voorstellen

Karin Vaessen, oefentherapeut Mensendieck

Mijn naam is Karin Vaessen en ik ben sinds 1992 oefentherapeut Mensendieck. Sinds 1993 ben ik werkzaam in mijn praktijk voor oefentherapie in Wageningen.

Vanaf 2008 ben ik bevoegd als bedrijfsoefentherapeut en adviseer ik onder andere bij particulieren, de WUR, in de apothekersbrance en bij andere bedrijven, de meeste in de omgeving van Ede en Wageningen, maar ook regelmatig daarbuiten. Vanaf 2013 treed ik naar buiten als bedrijfsoefentherapeut onder de naar BeteropjeWerk.nl

Ik ben praktisch ingesteld en ga samen met de cliënt op zoek naar oplossingen voor het optimaliseren van de werkplek. Het is lang niet altijd nodig om aanpassingen te maken in de vorm van dure bureaus, stoelen en materialen. Vaak ligt de oplossing ook in de manier van werken. Hoe gebruik je de spullen die er zijn? Benut je optimaal de werkruimte? Met de toename van flex-werkplekken is het nog belangrijker om te weten hoe je zelf je werkplek kunt optimaliseren.

Ik vind het geweldig om daarbij te kunnen helpen.

 

 

Referenties

Wat vonden andere mensen van de werkplekonderzoeken, workshops en trainingen?

referenties aanmelden

 

Lees het artikel van de HAN

 
 

BeteropjeWerk

BeteropjeWerk is een initiatief van Karin Vaessen, bedrijfsoefentherapeut. Zij biedt werkplekonderzoeken, werkplekadviezen, trainingen en workshops aan gericht op het optimaliseren van je werkplek en werkhouding. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar hoe je werkplek is ingesteld. Ook wordt de werkwijze, je werkhouding en hoe je gebruik maakt van je werkomgeving onderzocht. De adviezen zijn praktisch en kosteneffectief.

Privacy Policy

 

 


BeteropjeWerk.nl

Mennonietenweg 16A
6702 AD Wageningen
06-27 34 97 30
www.beteropjewerk.nl
info@beteropjewerk.nl
KvKnummer: 09200194