< link rel = "shortcut icon" href="/images/favicon.jpg" / >

 

 

 

beteropjewerk.nl

beteropjewerk.nl

Tarieven Beter op je Werk.nl

betaalbaar advies op je werkplek

Beteropjewerk.nl verzorgt betaalbaar advies. Wij komen kijken op je werkplek en geven je binnen 20 -30 minuten advies. Wil je een verslag hebben voor jezelf, de arbodienst of je werkgever, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden.

 

  tarief bijzonderheden
voor particulieren
advies op de werkplek € 35,- incl. btw per 20 minuten
reiskosten* € 0,19 per kilometer gerekend vanaf Ede
verslag van het werkplekadvies € 35,- incl. btw per verslag

 

 

   
Voor bedrijven/werkgevers
Trainingen/workshops op de werkplek op aanvraag maatwerk
Werkplekonderzoek op locatie met verslag** € 102,- per uur excl. btw (richttijd is 1,5 uur)
Videowerkplek onderzoek inclusief kort verslag € 74,38 per consult excl. btw dit is een gereduceerde prijs in coronatijd

*Zonder voorrijdkosten beschikbaar in de volgende plaatsen: Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum, Veenendaal, Ederveen, Lunteren, Wekerom, Harskamp en Otterlo.

** Een werkplekonderzoek met verslag bevat niet alleen een werkplekadvies maar wanneer mogelijk directe aanpassing / verbetering van de werkplek, instructies en optimalisering van de werkhouding, manier van werken en foto-analyse. Rapportage vindt plaats naar de de werknemer, opdrachtgever (arbodienst en/of werkgever/ leidinggevende). Een werkplekonderzoek wordt uitgevoerd voor één werknemer.

 

Tarieven en voorwaarden

Tarieven zijn geldig vanaf 1-12-2021. Er wordt voor bedrijven een offerte op maat gemaakt.

Voor werkplekonderzoeken geldt een richttijd van 1,5 uur inclusief een verslag. Het tarief dat in rekening wordt gebracht is de daadwerkelijke tijd dat het onderzoek en advies in beslag heeft genomen.

Voor het opstellen van een rapport in de Engelse taal geldt een opslag van € 50,- exclusief btw.

Betaling na ontvangst van de nota binnen 14 dagen.

Reiskosten en reistijd worden niet in rekening gebracht worden niet in Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum, Veenendaal, Ederveen, Lunteren, Wekerom, Harskamp en Otterlo.

Daarbuiten gelden de volgende tarieven voor reistijd en reiskosten: per km € 0.19 ct en reistijd € 47,- per uur (exclusief btw)

 
 

BeteropjeWerk

BeteropjeWerk is een initiatief van Karin Vaessen, bedrijfsoefentherapeut. Zij biedt werkplekonderzoeken, werkplekadviezen, trainingen en workshops aan gericht op het optimaliseren van je werkplek en werkhouding. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar hoe je werkplek is ingesteld. Ook wordt de werkwijze, je werkhouding en hoe je gebruik maakt van je werkomgeving onderzocht. De adviezen zijn praktisch en kosteneffectief.

Privacy Policy

 

 


BeteropjeWerk.nl

Kolkakkerweg 2
6706 GM  Wageningen
06-27 34 97 30
www.beteropjewerk.nl
info@beteropjewerk.nl
KvKnummer: 09200194